Toto je nové SUV Toyota Fortuner GR SPORT

Toyota Fortuner GR Sport 2023 má devítipalcový informační a zábavní systém, bezdrátovou nabíjecí přihrádku, elektricky ovládaná přední sedadla a volitelnou horní obrazovku pro cestující vzadu. SUV Toyota Fortuner 2023 je navíc vybavena elektrickými dveřmi zavazadlového prostoru, asistentem rozjezdu do kopce a asistentem přívěsu.

Základní verze Toyota Fortuner Leader 2023 se vyznačuje černou mřížkou chladiče a přepracovanými 18palcovými koly. Lišty a stupačky jsou provedeny v černé barvě. Navrženo se silným motorem o objemu 2,8 l a pohonem 4×4, abyste se dostali na vrchol vaší hry. Vylepšené odpružení spolu s nejmodernějším designem zdůrazňují elegantní a pohodlnou jízdu.

Výbava základní verze dostala klimatizaci s filtrem, přední parkovací senzory, monitorovací systémy mrtvého úhlu a zadního příčného provozu. Toyota Fortuner Legender 2023.

Střední řada Toyota Fortuner Legender 2023 je nyní vybavena systémem Toyota Safety Sense s adaptivním tempomatem a asistentem pro jízdu v jízdním pruhu. Špičková Toyota Fortuner GR Sport 2023 má bohatou výbavu, přenastavený motor a podvozek.