Pokochejte se, 1969 Ford Mustang Mach 1 PATRIARC Street Machine

V tomto videu ze SEMA Show 2022, která se konala v Las Vegas NV, mám Ring Brothers postavený v roce 1969 Ford Mustang Mach 1 „PATRIARC“ Street Machine Pro Touring Hot Rod. Je to prstenový bratr, takže víte, že to bude šílený zvyk. Víte, že tam bude tuna uhlíkových vláken a víte, že to bude velmi cool.

Ford Mustang Mach 1 PATRIARC z roku 1969 je to vše a ještě něco. Vysoce upravená karoserie je pokryta středně modrou barvou laku s několika dalšími zvýrazňujícími barvami od šedé po žlutou a samozřejmě tím správným množstvím odhalených uhlíkových vláken.

Interiér je celý zakázkový a používá několik různých typů materiálů, které mu dodávají moderní styl s klasickým vzhledem 69 Ford Mustang Mach 1. Kola jsou vždy osobní volbou a žádná sada nepotěší každého. Opravdu se mi líbí kola HRE Custom, která si Mike a Jim Ring vybrali pro tento Ford Mustang Mach 1 PATRIARC z roku 1969 z The SEMA Show 2022.

Pod vlastní kapotou je čistě nainstalovaný Ford SVT 5.2 XS Aluminator a některé zakázkové práce na panelu, které dotvářejí prsten v krabicovém vzhledu. Tento Ford Mustang Mach 1 „PATRIARC“ z roku 1969, který vyrobili bratři Ringové ze SEMA Show v roce 2022, je dalším domácím závodem vlastní výroby automobilů Brothers…Jsem fanouškem a jsem si jistý, že budete.